محمود موسوی
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ محمود موسوی
آرشیو وبلاگ
      تفریحی ()
طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا خوشمزه و سالم یک غذای رژیمی و کم کالری نویسنده: محمود موسوی - سه‌شنبه ۱٠ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و سالم یک غذای رژیمی و کم کالری

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی , salmon cutlet

مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا :♥: 1 عدد (یا حدود 300 گرم)

پیاز :♥: 1 عدد

سیر :♥: 2 حبه

جعفری خرد شده :♥: 3 قاشق غذاخوری

آرد ذرت یا پودر نان  :♥: 2 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

روغن زیتون :♥: به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سیاه و نمک :♥: به مقدار لازم

 

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا خوشمزه و سالم یک غذای رژیمی و کم کالری

می توانید از انواع دیگر ماهی ها نیز برای تهیه این کتلت استفاده کنید.

دلیل استفاده از ماهی قزل آلا کم تیغ بودن و طعم عالی آن است.

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی , salmon cutlet

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا به این صورت است که ابتدا باید

ماهی رو که به صورت خام هست در غذا ساز یا چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.

قبل از انجام این کار حتما تیغ های ماهی را از وسط ستون فقرات بردارید.

پیاز و سیر را هم همراه ماهی چرخ کنید.

سپس پودر نان یا آرد ذرت را اضافه می کنیم،

 :♥: اضافه کردن آرد ذرت یا پودر نان برای سفت کردن مایه کتلت است و اگر می بینید موادتون شل نیست اصلا استفاده نکنید :♥:

سپس جعفری خرد شده ، زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

سپس از مایه کتلت بردارید و به شکل دلخواه فرم دهید یا قالب بزنید و در داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند.

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی , salmon cutlet

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی قزل آلا , کتلت ماهی , salmon cutlet

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و سالم یک غذای رژیمی و کم کالری

  نظرات ()
طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی نویسنده: محمود موسوی - سه‌شنبه ۱٠ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دلمه سیب زمینی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد

طرز تهیه دلمه سیب زمینی , دلمه سیب زمینی , ژانتی

مواد لازم برای تهیه دلمه سیب زمینی :

سیب زمینی :♦: ۴ الی ۵ عدد

گوشت چرخ شده :♦: ۵۰۰ گرم

پیاز :♦: ۱ عدد

قارچ :♦: ۱/۲ پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی :♦: ۱/۲ پیمانه

پنیر ورقه ای :♦: ۱ بسته (من از پنیر پیتزا استفاده کردم )

رب گوجه فرنگی :♦: ۳ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه :♦: به مقدار لازم

طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی , دلمه سیب زمینی , ژانتی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه دلمه سیب زمینی ابتدا باید

سیب زمینی خام را پوست بگرید و داخل آن را خالی بصورتی خالی کنید که فقط دیواره آن باقی بماند.

سیب زمینی ها توخالی را حدود 1 ساعت در نمک و آب داخل یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت 1 ساعت سیب زمنی ها را ار داخل آب بیرون بیاورید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید.

طرز تهیه مواد داخل دلمه سیب زمینی :

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و خوب تفت دهید.

بعد گوشت چرخ شده را نیز ریخته و نمک و فلفل و بعد رب را بیفزایید.

در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده را بردارید و دو ورقه از پنیر پیتزا را داخل آن قرار دهید طوری که نصف آن بیرون سیب زمینی باشد.

داخل سیب زمینی را از مواد گوشتی پر کنید. سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار دهید و بعد از ده دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.

طرز تهیه دلمه سیب زمینی , دلمه سیب زمینی , ژانتی

طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی

  نظرات ()
طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی نویسنده: محمود موسوی - سه‌شنبه ۱٠ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شامی پوک را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

سینه و ران مرغ :♦: 400 گرم

سیب زمینی :♦: 2 عدد

لپه :♦: 2 پیمانه

زعفران دم کرده :♦: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ :♦: 3 عدد

پیاز رنده شده :♦: 1 عدد

پودر گشنیز :♦: 1 قاشق چایخوری

زیره ی سبز :♦: 1 قاشق چایخوری

 پودر کاری :♦: 1 قاشق چایخوری

آب مرغ :♦: حدود نصف پیمانه

آرد نخود :♦: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه :♦: به میزان لازم

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

طرز تهیه شامی پوک

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شامی پوک به این صورت است که ابتدا باید

لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.

آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.

سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود.

مرغ را شسته و خرد کنید.

در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.

مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.

سیب زمینی را بپزید و پوست آن را بگیرید.

بعد مرغ، لپه، سیب زمینی را با چرخ گوشت چرخ کنید.

:: می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید

پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید .

 تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و حسابیورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد کنید.

وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

شامی های آماده را در دیس بچینید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

  نظرات ()
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها نویسنده: محمود موسوی - یکشنبه ۸ امرداد ،۱۳٩٦

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پودر سیر خانگی را فراهم کرده ایم.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

پودر سیر های بازاری اصلا خالص نیستن. بیشتر از اینکه مزه سیر بدن مزه آرد میدن.

توصیه می کنم اگه مثل من مصرف پودر سیر دارین حتما خودتون درست کنید. اصلا هم درد سر نداره و سریع هم خشک میشن.

پودر سیر را تو هر غذایی که سیر داره میشه استفاده کرد. میتونید تو غذاهایی مثل

انواع بورانی، کتلت، بعضی کوکو ها، بعضی رولت های گوشتی،

بعضی خورش ها و خوراک ها ، طعم دار کردن گوشت و خیلی چیزای دیگه بکار ببرین.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

روش آسان پوست کندن سیر :

اول اینکه سیرها را با پوست داخل یک شیشه مربا ریخته و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را حسابی تکان دهید.

خیلی زود خواهید دید که تمام پوست سیر، حتی پوست نازک روی سیر از حبه‌های سیر جدا می‌شوند.

به این ترتیب دیگر نیازی به یکی‌یکی‌ پوست کندن سیرها نیست و دیگر نهانگشتانتان می‌سوزد و نه دست‌تان بوی سیر می‌گیرد.

روش دوم به این صورت است که باید سیرها را برای چند دقیقه‌ای در آب خیس کنید. سپس به راحتی پوست آن‌ها را جدا کنید.

از آنجا که قرار است سیرها را خشک کرده و بعد به پودر سیر تبدیل کنیم،

نگرانی بابت خیس‌کردن سیر نداریم پس از هر یک از روش‌هایی که در بالا گفته شد می‌توانید استفاده کنید.

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

نحوه خشک‌ کردن سیر تازه

برای خشک کردن سیر، مانند پوست کندن سیر تازه چندین روش مخنلف وجود دارد و شما می‌توانید بعد از خواندن ادامه این مطلب،

با توجه به مدت زمان، امکانات و وسایل و سلیقه شخصی خود، از هر یک از روش‌ها که دوست دارید برای این کار استفاده کنید.

خشک‌ کردن سیر تازه به روش سنتی:

باید ایندا سیرها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقه‌حلقه برش بزنید.

سپس ورقه‌های سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خشک‌ کردن سیر تازه روی بخاری یا شوفاژ :

اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که آلودگی هوا باعث آلوده‌شدن سیرها می‌شود،

می‌توانید سیرها را کف یک سینی آلومینیومی یا روحی پهن کرده و سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا در فضای خانه،

به دور از آلودگی هوا و به مرور کاملا خشک شوند. فقط گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.

 

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خشک کردن سیر با استفاده از فر اجاق گاز:

 

به این ترتیب که باید سیرهای خردشده و یا ورقه‌شده را کف سینی فر و یا یک توری مناسب پهن کنید و

بعد آن‌ها را به مدت ۱٫۵ الی ۲ ساعت با دمای ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

این زمان بسته به نوع فر و برش های سیر می تواند کمتر یا بیشتر باشد.

هر از گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.

یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.

خشک کردن سیر با استفاده از مایکروفر :

 

سیر ها را در دستگاه خشک کن و مایکروفر نیز می‌توانید خشک کنید.

در هرصورت و از هر روشی که استفاده می‌کنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

طرز تهیه پودر سیر خانگی :

 

حالا که سیرها خشک و آماده هستند، نوبت پودر کردن آن‌هاست.

 

برای تهیه پودر سیر خانگی نیز دو راه دارید:

 

اول اینکه همه ورقه‌های سیر کاملا خشک‌شده را داخل آسیاب یا مخلوط‌کن بریزید و همه را یک‌جا پودر کنید.

و یا اینکه ورقه‌های سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

هر بار به مقدار نیاز از آن‌ها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوط‌کن و یا آسیاب، آن‌ها را  آسیاب کنید.

استفاده از آسیاب، پودر سیر نرم‌تر و یک‌دست‌تری به شما خواهد داد.

تهیه پودر سیر به روش دوم این مزیت را دارد که پودر سیر خانگی شما به دلیل تازه‌ تازه آسیاب‌شدن ورقه‌های سیر خشک، عطر قوی‌تر و بهتری دارند.

همچنین اگر بخواهید گاهی از ورقه‌های سیر خشک استفاده کنید، آن‌ها را در

دسترس دارید و نیازی نیست تمام مراحل بالا را دوباره تکرار کنید.

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

نکات مهم در تهیه پودر سیر خانگی

 

توجه کنید که هر چه قدر دمای فر پایین تر و مدت خشک شدن بیشتر باشه پودر سیر شما روشن تر و خوشگل تر میشن!

میتونید به جای استفاده از فر مواد رو داخل تابه هم بچینید با دمای فوق العاده کم و

شعله پخش کن حتی میشه روی سماور هم قرار بدید فقط مدت خشک شدن خیلی زیاد میشه!

از هر یه بوته سیر شاید ۱ قاشق غذاخوری پودر به دست بیاد!

برای تهیه پودر سیر اول ۱۰ دقیقه اونها رو با پوست داخل فریزر قرار بدید که بیشتر گازهای اشک آور و

سمیشون خارج بشه بعد هم اونها رو خارج کنید و پوست بگیرید و خیلی خوب بشورید.

طرز نگهداری پودر سیر 

 

در هر صورت هم سیر خشک و هم پودر سیر آماده‌شده را باید به دور از رطوبت و در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید

زیرا در غیر این صورت، کیفیت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر می‌رود.

بهتره پودر سیر را تو یه ظرف خشک (شیشه ای یا قوطی) بریزید و تو یخچال نگه داری کنید.

نکته ای که وجود داره اینه که تو پودر سیر آسیاب شده باید مقداری نمک مخلوط کرد.

دلیلش اینه که پودر سیر یه حالتی داره که سریع بهم میچسبه مثل چیزی که رطوبت گرفته باشه سفت میشه.

ولی وقتی نمک باهاش مخلوط میشه دیگه براش مشکلی پیش نمیاد.

 

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خواص سیر 

 

مصرف سیر، سرماخوردگی را درمان می‌کند. مصرف روزانه سیر حاوی «آلیسین»

(بخش خالص سیر که گفته می‌شود عامل بیولوژیکی فعال و مهم سیر است)

خطر سرماخوردگی را تا نصف کاهش می‌دهد.

سیر خام دارای فیتوکمیکال‌هایی است که می‌توانند به از بین بردن باکتری‌ها و ویروس‌های بیماری‌زا کمک کنند.

اشکال مختلف سیر (خام، پخته، سرخ شده، پودر سیر خانگی و…..) سطح کلسترول را به میزان قابل توجهی پایین می‌آورند.

در نتیجه، سیر درمانگر خوبی برای فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی است.

سیر عامل مهمی برای کاهش چربی‌ها محسوب شده و مکمل‌های سیر نیز نقش مهمی را در درمان کلسترول بالا ایفا می‌کنند،

به طوری که میزان کلسترول کل را طی ۴ هفته تا میزان ۱۲ درصد کاهش ‌می‌دهند.

سیر منبع خوبی از انرژی بوده که موجب تقویت نیروی جسمی شده و استقامت بدن را افزایش می‌دهد.

اگر روزانه به مقدار کم، سیر بخورید در درازمدت شاهد افزایش استقامت و نیروی بدنی خود خواهید شد.

امیدواریم از این گیاه بسیار مفید غافل نباشید و به هر روشی که ترجیح می‌دهید،

آن را وارد برنامه غذایی خود و خانواده‌تان کنید و از خواص بی‌شمار این گیاه بهره ببرید.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

  نظرات ()
طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن و غذای مورد علاقه بچه ها نویسنده: محمود موسوی - یکشنبه ۸ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن ها و غذای مورد علاقه بچه ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

مواد لازم برای تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای

ماکارونی فرمی :♥: 1 بسته

قارچ :♥: 300 گرم

فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد

زیتون :♥: به میزان لازم

پنیر موزارلا :♥: به میزان لازم

تخم مرغ :♥: به ازای هر بسته ماکارونی 2 عدد

شیر :♥:  به ازای هر تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری

 پودر سوخاری :♥: 2 پیمانه

 ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر) :♥: 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ :♥: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

می توانید به دلخواه مواد داخل پیتزا را تغییر دهید و از مواد دیگری مثل گوشت یا مرغ و ..... استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای به این صورت است که ابتدا باید

ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

 ظرف مناسبی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

سپس ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدهید.

سپس ظرف رو به مدت 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

تخم مرغ و شیر رو داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه ای پودر سوخاری و ادویه رو هم بزنید.

وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتونید با چاقو لبه ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

سپس ماکارونی رو در اندازه های کوچک تری برش بزنید.

  :♥: اگر اندازه برش ها بزرگ باشن داخلشون گرم نمی شود و در روغن از هم جدا میشن  :♥:

بعد از این که ماکارونی ها رو در اندازه های کوچک تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و

بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا روشونو بپوشونه و داخل ظرفی قرار دهید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

سپس نیم ساعت دیگه اون ها رو داخل یخچال قرار بدید تا دوباره سرد بشن.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

داخل تابه ای روغن را داغ کنید و لقمه ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوه ای رنگ بشن.

بعد از سرخ کردن لقمه ها رو روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافیش خارج بشود.

بعد از این که لقمه ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.

نکات مهم در تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای

  :♥: اگه لقمه ها از هم جدا میشن به خاطر اینه که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده اند  :♥:

  :♥: می توانید لقمه ها را بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتونید تا آب مواد رو به خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبن  :♥:

  :♥: اگه لقمه ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر اینه که روغن خوب داغ نشده است  :♥:

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی لقمه ای , ماکارونی لقمه ای , پیتزا ماکارونی

طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن ها و غذای مورد علاقه بچه ها

  نظرات ()
آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر نویسنده: محمود موسوی - یکشنبه ۸ امرداد ،۱۳٩٦

آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان بهترین روش شستن خاکشیر را آموزش می دهیم.

بهترین روش شستن خاکشیر , آموزش بهترین روش شستن خاکشیر , روش شستن خاکشیر ,شستن خاکشیر

خاکشیر یکی از شربت های سنتی ما ایرانیان است که بهترین شربت برای رفع تشنگی و عطش در روزهای گرم سال است،

فقط باید بدانید که شستن خاکشیر و اصطلاحا ریگ شوری آن لم خاصی دارد.

 خاکشیر املاح و شن ریزه هایی دارد که اگر به درستی شسته نشود می تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند.

بهترین روش شستن خاکشیر , آموزش بهترین روش شستن خاکشیر , روش شستن خاکشیر ,شستن خاکشیر

روش صحیح شستن خاکشیر

برای شستن خاکشیر ، مقداری از خاکشیر را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و به آن  آب اضافه می کنیم.

در این حالت خاکشیر حالت گلوله ‌ای پیدا می کند. بنابراین باید با قاشق یا چنگال آن‌‌ را هم بزنید تا به مرور ته‌ نشین شود.

اگر خاکشیر دارای برگ و خاشاک است، بهتر است مدتی در آب باشد تا برگ های زیر آن به روی سطح آب بیاید.

بعد از این کار آب ظرف را خیلی آرام خالی می کنیم. دوباره ظرف را از آب پر می کنیم و کنار می گذاریم و باز هم روی سطح آب را خالی می کنیم.

این کار را تا جایی تکرار می کنیم که دیگر هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد و آب روی خاکشیر کاملا زلال باشد.

در مرحله بعدی شستن خاکشیر یک ظرف بزرگ ‌تر بر می داریم (بهتر است از ظروف روی استفاده شود) و خاکشیر را آرام هم می زنیم و در ظرف بزرگ تر می ریزیم.

این کار را برای این انجام می دهیم که اگر شن یا سنگریزه ای ته ظرف جمع شده است با خاکشیر مخلوط نشود و ته همان ظرف بماند.

شن‌های ته ظرف را خالی می کنیم و ظرف را می شوییم و دوباره عمل شستن را تکرار می‌کنیم (یعنی خاکشیر را آرام هم می زنیم و وارد ظرف دیگر می کنیم).

برای شستن خاکشیر باید این کار را چند مرتبه تکرار کنیم تا دیگر هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.

 

بهترین روش شستن خاکشیر , آموزش بهترین روش شستن خاکشیر , روش شستن خاکشیر ,شستن خاکشیر

نکته : از آب شست و شوی خاکشیر می توانید برای آبیاری گلدان استفاده کنید.

آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر

  نظرات ()
طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری نویسنده: محمود موسوی - شنبه ٧ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه , بستنی چوبی هندوانه , بستنی هندوانه , طرز تهیه بستنی هندوانه

بستنی چوبی هندوانه یک بستنی بسیار لذیذ و خوشمزه با طعم بسیار عالی و استثنایی است که
 
به راحتی در 10 دقیقه آماده می‌شود و پس از چند ساعت که در فریزر بماند، آماده خوردن خواهد‌ شد.
 
طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه , بستنی چوبی هندوانه , بستنی هندوانه , طرز تهیه بستنی هندوانه

مواد لازم برای تهیه بستنی چوبی هندوانه

هندوانه :♥: 6 پیمانه

شکر :♥: 4 قاشق غذا خوری

گلاب :♥: در صورت تمایل مقداری

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه , بستنی چوبی هندوانه , بستنی هندوانه , طرز تهیه بستنی هندوانه

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه به این صورت است که ابتدا

هسته‌های هندوانه را خارج می‌کنیم.

سپس هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را می‌زنیم تا کاملاً مخلوط‌ شده و به صورت مایع آبکی در بیاید.
 
سپس این مایع را داخل قالب‌‎های بستنی می‌ریزیم و
 
چوب بستنی داخل آنها می‌گذاریم و آنها را به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا بگیرد و سفت.
طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه , بستنی چوبی هندوانه , بستنی هندوانه , طرز تهیه بستنی هندوانه

اگر قالب مخصوص بستنی ندارید می توانید در لیوان های یک بار مصرف بستنی را درست کنید.

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه , بستنی چوبی هندوانه , بستنی هندوانه , طرز تهیه بستنی هندوانه

طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری

  نظرات ()
معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری نویسنده: محمود موسوی - شنبه ٧ امرداد ،۱۳٩٦

معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان به معرفی عجایب هفتگانه هند می پردازیم.با ما همراه باشید :

کشور هند در سفر به هند مکان های دیدنی و قدیمی بسیاری دارد که فرهنگ این کشور و همچنین هنر و معماری آن جز خاص ترین ها در دنیا می باشد و

این ها را می توان در این عجایب هفتگانه دید. در ادامه با این عجایب هند آشنا می شویم.

معبد طلایی پنجاب

در هند و یا سفر به هند مقدس ترین مکان مذهبی پیروان آئین سیک، “معبد طلایی” یا “دربار صاحب” رو خواهید دید ، که این مکان در جهان نیز در حوزه خود اولین است.

پنجمین سیخ گورو یعنی گورو ارجن شهری به نام امریتسار در ایالت پنجاب طراحی کرده است، که این معبد در همین شهر قرار دارد.

در این معبد، کتاب مقدس سیخ ها به نام “آدی گرانت”  و همچنین آکال تخت یا “تاج و تخت خدای جاودان” که بت سیخ ها است، قرار دارد.

این معبد برای بازدید تمامی ادیان آزاد است. روزانه ۱۰۰هزار نفر از طبقات بالایی این معبد که از طلا پوشیده شده است، بازدید می کنند.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

مجسمه بزرگ گوماتارایا

مجسمه عظیم گوماتارایا (Gomateswara) که ۲۱ متر طول دارد متعلق به پیروان بودا می‌باشد که

در سراوانابلگولا (Sravanabelagola) در کارناتاکای هند واقع است.

این مجسمه، تندیس مقدس پیروان جین گرایی هند می باشد.

بر اساس افسانه های هند، گوماتارایا، پسر ریشابهانتا بوده و

بعد از یک سال بی حرکت ماندن و ژرف اندیشی به رستگاری رسیده است.

در این مدت گیاهان و دختان بسیاری در اطراف پای او سبز کردند.

این مجسمه به عنوان ادای احترام به مردم در ایام باستان هند، ساخته شده است.

این مجسمه در سال ۹۸۱ میلادی، توسط چاوندارایا، وزیر و فرمانده جنگ سلسع گانگا، ساخته شد.

این نکته یکی از عجایب هفتگانه هند است که در مجموعه حقایق این کشور باید بدایند.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

دانشگاه نالاندا

این دانشگاه بین قرن ۷ پیش از میلاد تا سده ۱۲۰۰ پس از میلاد، یک صومعه بودایی و مرکز آموزشی بوده است.

این مکان از جمله میراث فرهنگی ثبت شده در یونسکو می باشد. نالاندا در ۹۵ کیلومتری پاتنا، مرکز ایالت بهار قرار دارد.

این دانشگاه از معروف ترین دانشگاه های هند باستان است که از آموزه های زبان سانسکریت ودایی تاثیر گرفته است.

طی سلطنت گوپتا، این دانشگاه به شکوفایی رسیده است.

این دانشگاه در زملن اوج، دانش آموختگانی آسیسای مرکزی، تبت، چن و کره داشته است.

در سده ۱۲۰۰، سلسله مملوکیان، این دانشگاه را غارت کردند و باعث شد تا این دانشگاه به فراموشی سپرده شود.

بعد از مدت ها و سال های بسیار زیادی، دولت هند در حال حاضر آن را مرمت کرده است و افراد بسیار زیادی به دیدن آن می آیند.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

تاج محل

تاج محل نماد عشق است و افراد کمی هستند این محل را به این نماد معروف نشناسند.

پنجمین امپراتور گورکانی هند، شاه جهان، برای یادبود همسر ایرانی خود، ارجمند بانو، دستور ساخت تاج محل را داده است.

همسر او در سال ۱۶۳۱ هنگام وضع حمل از دنیا رفت. آرامگاه ممتاز محل و همچنین شاه جهان، در تاج محل قرار دارد.

سال ۱۶۵۳ میلادی این محل تکمیل شده است. تاج محل جز میراث ثبت شده در یونسکو می باشد،

همچنین نه تنها جز عجایب هفتگانه هند است، بلکه جز عجایب هفتگانه جهان نیز می باشد.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

پرستشگاه خورشید کونارک

این پرستشگاه در اوریسای هند قرار دارد و در سال ۱۲۵۵، ناراسیمهادوا، یکی از فرمانروایان سلسله گانگا، دستور ساخت آن را داده است.

این پرستشگاه معماری شگفت انگیز و مجسمه های زیبایی دارد و بیشتر شهرت آن به همین دلیل است.

در این مکان جاذبه گردشگری اصلی، معبد ارابه مانند است که چرخ ها و دیواره ها و ستون های حکاکی شده دارد.

بیشتر قسمت های این پرستشگاه تخریب شده است. این معبد به خدای خورشید هندیان باستان تقدیم شده است.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

مجموعه یادمان های کاجوراهو

این مجموعه شامل معابد هندویی و جین گرایی است، و در ایالت مادیه پرادش هند قرار دارد.

این مکان نیز جز میراث ثبت شده در یونسکو است. شهرت این مجموعه به خاطر مجسمه ها و معماری خاص آن است.

بین سال های ۹۵۰ تا ۱۰۵۰ میلادی با دستور سلسله چاندلا، این معابد و یادمان ها ساخته شده اند. تا قرن ۱۲ میلادی، این

مکان ۸۵ معبد داشته که در حال حاضر ۲۹ معبد از آنها باقی مانده است.

تمامی مجسمه ها و جزئیات و پیچیدگی و طراحی هایی که در این مجموعه وجود دارد، هنر غنی هند باستان را نشان می دهد.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

مجموعه تاریخی هامپی

هامپی دهکده کوچکی است که پر از معابد و مقبره های شگفت انگیز و قدیمی است، این دهکده در ایالت کارناتاکای هند قرار دارد.

این دهکده، در اوج شکوفایی خود، جز ثروتمندترین شهرهای جهان بوده است.

هامپی قسمت از ویجایاناگارا، یکی از امپراطوری های باستانی هند بوده است،

فرمانروایان این امپراطوری معروف به عشق، هنر، علم، فرهنگ و حکومتی کارآمد، بوده اند.

از مهم ترین یادمان های هامپی، حمام ملکه، مجموعه معابد ویتالا و معبد ویروپاکشا، می باشند.

معرفی عجایب هفتگانه هند , تاج محل , عجایب هفتگانه هند

معرفی عجایب هفتگانه هند

معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری

  نظرات ()
طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت نویسنده: محمود موسوی - شنبه ٧ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت کالباس را آموزش می دهیم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه رولت کالباس

آرد :♥: دو سوم پیمانه

شیر :♥: یک چهارم پیمانه

روغن مایع :♥: یک چهارم پیمانه

تخم مرغ :♥: 3 عدد

نمک :♥: یک هشتم قاشق چایخوری

فلفل :♥: مقداری

 

مواد میانی داخل خمیر :

کالباس (ژامبون) :♥: 8 عدد

سیب زمینی پخته :♥: 1 عدد بزرگ

خیار شور :♥: 5 عدد

پیازچه  :♥: 2 تا 3 شاخه

تره و جعفری تازه خرد شده :♥: 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

:♥:  فقط از قسمت سفید پیازچه استفاده کنید :♥:

طرز تهیه رولت کالباس

به نقل از انسان شاد طرز تهیه رولت کالباس به این صورت است که ابتدا باید

خمیر رولت را درست کنید.به صورت زیر :

تخم مرغ ، شیر، روغن، نمک و فلفل را در یک کاسه ای بریزید و با همزن بزنید.

سپس آرد را کم کم بریزید و هم زده تا یکدست بشه.آرد را حتما الک کنید.

تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید.

نصفی از مواد را در تابه بریزید تا خمیر کلفت نشود.

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

حدود 3 دقیقه صبر کنید بعد خمیر را پشت و رو کنید و 3 دقیقه دیگه طرف دیگرش را بپزید.

خمیر دیگر را هم به همین صورت سرخ کنید.

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید و سریع با کاغذ روغنی رول کنید.

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

خمیر رول شده را کنار بگذارید تا خنک بشه .

حالا باید مواد میانی خمیر را آماده کنید.

سیب زمینی رنده شده ، خیار شور رنده شده ،جعفری ، پیازچه و فلفل و کمی نمک و سس مایونز را با هم مخلوط کنید.

:♥: سس خیلی زیاد نباشد چون باعث می شود مواد داخل خمیر شل شوند :♥:

حالا خمیر را باز کنید و کمی سس مایونز روی خمیر بمالید.

:♥: خمیر باید خنک باشد تا سس آب نیندازد :♥:

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

حالا ژامپون ها را روی خمیر مثل شکل زیر بچینید.

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

روی ژامبون ها را از موادی که با هم مخلوط کردید بریزید.(مواد سیب زمینی)

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

حالادوباره خمیر را بدون کاغذ روغنی رول کنید و کاغذ رو دورش بپیچید و در یخچال بگذارید تا رولت خودش را بگیرد.

سپس رولت را با چاقوی تیز برش دهید.

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

طرز تهیه رولت کالباس , رولت کالباس , رولت ژامبون , طرز تهیه رولت کالباس و سیب زمینی , رولت کالباس و سیب زمینی

طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت

 

  نظرات ()
طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان نویسنده: محمود موسوی - شنبه ٧ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک آلو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع لواشک در سایت انسان شاد

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو

آلو قرمز :♦: 1 کیلو‌گرم

آب :♦: نصف پیمانه

نمک :♦: کمی

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک آلو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک آلو به این صورت است که ابتدا باید

آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

آلوها از خود آب پس می دهند.اجازه دهید کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید.

:♦: می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید :♦:

در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود.

:♦: اگر حوصله تان می آید در ابتدا هسته های آلو را جدا کنید و در این مرحله برای پوره کردن آلو از گوشکوب برقی استفاده کنید :♦:

  این مواد رادوباره  بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک بیندازید.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید.

لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی

در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید.

بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته:

اگر برای درست کردن و خوردن لواشک عجله دارید و می خواهید سریع حاضر شود،

سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌اید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا

زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان

  نظرات ()
طرز تهیه ژله ویترینی بسیار زیبا و شیک مناسب مجالس مهم و رسمی نویسنده: محمود موسوی - شنبه ٧ امرداد ،۱۳٩٦

طرز تهیه ژله ویترینی بسیار زیبا و شیک مناسب مجالس مهم و رسمی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله ویترینی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

برای تهیه ژله ویترینی هم می توانید داخل ژله از ژله رولی و هم از تکه های میوه استفاده کنید.

اگر از ژله رولی می خواهید استفاده کنید باید از قبل آن را تهیه کنید.

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

مواد لازم برای تهیه ژله ویترینی

 ژله آلوئه ورا :♥: 3 بسته

خامه یا بستنی وانیلی :♥: 2 لیوان

:♥:  آب جوش برای هر بسته ژله یک پیمانه :♥: 

:♥: آب سرد :♥: 

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

طرز تهیه ژله ویترینی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه ژله ویترینی به این صورت است که ابتدا باید

ژله رولی را آماده کنید.

برای هر بسته ژله یک پیمانه آب جوش روی ژله ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله کاملا حل شود.

کمی که خنک شد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه کنید و با ژله مخلوط کنید.

زیاد ژله را به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشید.

 یک سینی مستطیلی شکل آماده کنید و کف آن را سلفون بگذارید تا در هنگام رول کردن ژله راحت باشید.

ژله را داخل سینی بریزید و آن را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

وقتی ژله گرفت آن را از طول برش های نازک زده و رول کنید.

 

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

:♥: اگر بخواهید رول های ژله شبیه گل رز شوند و حالت دالبر پیدا کند، یک طرف برشها به شکل دالبر باشد:♥:

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

 

حالا به سراغ درست کردن ژله اصلی یعنی ژله ویترینی می رویم.

مقداری ژله آلوورا درست کنید و درون قالب کمی از آن را بریزید.

قالب را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

 

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

 

سپس روی آن را ژله رولی یا ژله رولی گل رز یا انواع میوه بچینید.(بستگی به سلیقه و حوصله خودتان دارد)

سپس دوباره کمی ژله آلوورا بریزید تا رول ها فیکس شوند و باز درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

مجددا ژله آلوورا بریزید ، تا روی رولها را بپوشاند.

:♥: توجه داشته باشید که در تمام این مدت قالب را کج نگه میداریم تا ژله ویترینی ما یک طرفه باشد:♥:

سپس مقداری ژله بستنی که کمی خنک شده باشد درون قالب ریخته و تا زمانی که ژله کاملا سفت شود درون یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه ژله آلوورا هر بسته ژله با یک و نیم پیمانه آب جوش به حالت بن ماری قرار دهید.

برای تهیه ژله بستنی هر بسته ژله آلوورا با یک لیوان آب جوش که به حالت بن ماری قرار دهید.

سپس نصف لیوان بستنی اضافه و کاملا مخلوط کنید.

طرز تهیه ژله ویترینی , ژله ویترینی , ژله رولی , ژله رولی گل رز , ژله رولتی

طرز تهیه ژله ویترینی بسیار زیبا و شیک مناسب مجالس مهم و رسمی

  نظرات ()
مطالب اخیر طرز تهیه شکلات برزیلی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص جشن و مهمانی طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی خیلی خوشمزه و عالی بدون استفاده از فر طرز تهیه چیز برگر خیلی خوشمزه و عالی در منزل با قارچ و پنیر و نکات تهیه چیزبرگر طرز تهیه مافین لازانیا بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص مهمانی ها و جشن ها طرز تهیه پیتزا پپرونی خیلی خوشمزه و آسان در منزل همراه با قارچ طرز تهیه کتلت شکم پر مخصوص با گوشت چرخ کرده غذایی راحت و خوشمزه طرز تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه و عالی مناسب فصل زمستان به روش روسی ها طرز تهیه پفک هندی خیلی خوشمزه و عالی در منزل مخصوص کودکان طرز تهیه ناگت میگو خیلی خوشمزه و بسیار مقوی در منزل طرز تهیه چای ماسالا هندی مناسب روزهای سرد زمستانی برای رفع خستگی
کلمات کلیدی وبلاگ  
دوستان من   پرتال زیگور طراح قالب