محمود موسوی
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ محمود موسوی
آرشیو وبلاگ
      تفریحی ()
آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان نویسنده: محمود موسوی - سه‌شنبه ۱٧ امرداد ،۱۳٩٦

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

مواد لازم برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو :

 

آب :♦: 5 پیمانه

گلاب :♦: 1/2 پیمانه

پودر ژلاتی :♦: 4 قاشق غذاخوری

تخم شربتی :♦: 2 الی 3 قاشق غذاخوری

شکر :♦: 8 قاشق غذاخوری

لیمو ترش :♦: 3 عدد

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

این ژله بسیار خوشمزه و خنک برای مهمانی های فصل تابستان بسیار مناسب است

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ابتدا باید

درون یک ظرف مناسب تخم شربتی را ریخته و 3 پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را برای مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا

تخم شربتی ها آب را به خودشان جذب کنند و حجمشان زیاد شود.

میزان استفاده از تخم شربتی کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد که زله را با تخم شربتی زیاد دوست دارید یا کم.

حال 2 پیمانه آب باقی مانده را درون ظرفی بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید.

پودر ژلاتین را هم به آب اضافه کنید و کم کم هم بزنید و حرارت زیر آن را ملایم قرار بدهید.

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

تا زمانی که مایه کاملا شفاف شود و ژلاتین و شکر در آن حل شوند مایه را هم بزنید.

اکنون یک کاسه مناسب بردارید و مخلوط آب و تخم شربتی را به همراه ،

مخلوط ژلاتین ، گلاب و لیمو درون آن بریزید و حسابی با هم مخلوطشان کنید.

وقتی مایه اولیه ژله سرد شد آن را درون یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد و

بعد از مدتی آن را بیرون آورده و مواد را دورباره هم بزنید

البته می توانید بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختید بلافاصله آن را درون یخچال قرار دهید که

در این صورت امکان ته نشین شدن تخم شربتی ها بسیار زیاد است.

ولی اگر ژله را یکبار در زمانی که کاملا بسته نشده است هم بزنید دیگر تخم شربتی ها ته نشین نمی شوند.

در آخر مایه ژله هم زده شده را درون ظرفی مورد نظرتان بریزید و آن را برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

برای در آوردن ژله از قالبش فقط کافیست برای چند پانیه قالب را درون آب گرم بگذارید تا به راحتی از قالب جدا شود.

ژله را در ظرف سروتان بگذارید و نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

  نظرات ()
مطالب اخیر طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و سالم و یک غذای رژیمی طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن و غذای مورد علاقه بچه ها آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان
کلمات کلیدی وبلاگ  
دوستان من   پرتال زیگور طراح قالب