محمود موسوی
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ محمود موسوی
آرشیو وبلاگ
      تفریحی ()
آموزش بهترین روش برای دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پل نویسنده: محمود موسوی - دوشنبه ٦ شهریور ،۱۳٩٦

آموزش بهترین روش برای دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پلو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش دم کردن زعفران را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

زعفران بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود.

زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب،

به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

مواد لازم :

:◊: زعفران :◊:

:◊: حبه قند یا مقداری شکر :◊:

:◊: آب جوش :◊:

:◊: یخ :◊:

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

آموزش دم کردن زعفران

ابتدا مقداری از زعفران را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید.

:◊: برای نرم تر و راحت ساییده شدن زعفران از قند یا شکر باید استفاده کنیم :◊:

:◊: به جای هاون از آسیاب هم برای ساییدن زعفران می توانید استفاده کنید :◊:

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

سپس 1 قاشق چایخوری از زعفران ساییده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و

روی استکان را یک نعلبکی قرار دهید و استکان را روی بخار آب کتری یا برنج در حال پخت دم بگذارید تا رنگ بیندازد.

:◊: آب باید کاملا جوش باشد :◊:

:◊: وقتی آب جوش را روی زعفران ریختید یک تکه یخ هم درون استکان بیندازید تا زعفران حسابی رنگ باز کند و رنگ و طعم عالی پیدا کند :◊:

:◊: اگر در دم کردن زعفران از آب جوش هم استفاده نکنید و فقط یخ داخل زعفران بندازید زعفران کاملا رنگ باز میکند :◊:

:◊: هرچه مقدار زعفرون بیشتر باشد خوش رنگ تر می شود :◊:

:◊: زعفران حسابی باید ساییده شود :◊:

محلول زعفران دم کشیده را تا یک هفته درون یخچال می توانید نگه داری کنید ولی

بیشتر نگه داشتن زعفران در یخچال باعث می شود که عطر و طعم و خاصیت زعفران از بین برود.

در مناطقی که رطوبت هوا زیاد است زعفران نرم تر می شود.

برای خشک کردن زعفران آن را 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید یا کمی روی حرارت غیر مستقیم بگیرید تا نم آن از بین برود.

نکاتی در رابطه با استفاده از زعفران:

مقدار مصرف مجاز زعفران روزانه حدود یک گرم است.

 مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند می‌باشد.

اما مصرف بیش از 5 گرم در ماه مضر است. مصرف 5 گرم زعفران در یک وعده‌غذایی می‌تواند منجر به مرگ انسان گردد.

مصرف بیش‌از‌حد زعفران مضر بوده و باعث استفراغ، کاهش ضربان‌قلب، سرگیجه، بی‌حالی، زردی‌پوست و عوارض خطرناک دیگر می‌شود که این عواقب حتی می‌توانند منجر به مرگ شود.
 
مصرف بیش‌ازحد زعفران همچنین باعث کاهش فشارخون و رقیق‌شدن بیش‌ازحد خون می‌شود که ممکن است عوارضی مثل خون‌ریزی‌های بینی و یا رحمی در بانوان به همراه داشته باشد.
 
مصرف بیش از حد این ماده به دلایلی که گفته شد برای خانوم های باردار نیز توصیه نمی‌شود و ممکن است به سقط جنین در ماه‌های اول حاملگی منجر شود.


آموزش دم کردن زعفران

 

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

آموزش دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پلو

 

  نظرات ()
مطالب اخیر طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و سالم و یک غذای رژیمی طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن و غذای مورد علاقه بچه ها آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان
کلمات کلیدی وبلاگ  
دوستان من   پرتال زیگور طراح قالب