محمود موسوی
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ محمود موسوی
آرشیو وبلاگ
      تفریحی ()
طرز تهیه شیرینی سابله یک شیرینی خوشمزه فرانسوی مناسب برای عید و جشن ها نویسنده: محمود موسوی - چهارشنبه ۱٥ شهریور ،۱۳٩٦

طرز تهیه شیرینی سابله یک شیرینی خوشمزه فرانسوی مناسب برای عید و جشن ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی سابله را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه شیرینی سابله , شیرینی سابله , سابله

مواد لازم برای تهیه شیرینی سابله

آرد سفید :♥: 250 گرم

پودر شکر  :♥: 150 گرم

کره یا کره طعم دار  :♥: 150 گرم

پودر بادام :♥: 125 گرم

زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد

وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی سابله , شیرینی سابله , سابله

احتمالا بیشتر شما عزیزان با نام این شیرینی آشنا هستید.

شیرینی سابله بسیار خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد که تهیه آن بسیار آسان و لذت بخش است.

:♥: طرز تهیه شیرینی سابله در حد نیمرو آسونه :♥:

شیرینی سابله علاوه بر ساده بودن بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد و برای عید نوروز خیلی گزینه خوبی می باشد.

طرز تهیه شیرینی سابله

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی سابله به این صورت است که ابتدا باید

کره یا کره طعم دار را به دمای محیط برسانید تا نرم شود.

سپس کره را به همراه پودر شکر درون همزن بریزید و برای 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و پودر شکر کاملا در کره حل شود.

بعد از حل شدن پودر شکر وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

حتما برای کیفیت نهایی شیرینی آرد را 3 بار الک کنید تا نرم و یکدست شود.

آرد الک شده را به صورت یکجا به بقیه مواد اضافه کنید و به وسیله دست خوب آن را ورز دهید تا خمیر یک نواختی بدست بیاید.

حالا پودر بادام را کم کم به خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا به خورد خمیر برود و خمیر منسجم شود.

خمیر بدست آماده را درون یک نایلون بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کمی آرد روی یک سطح صاف بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید و به قطر نیم یا یک سانت به وسیله وردنه باز کنید.

اکنون با قالبی که دوست دارید روی خمیر قالب بزنید و طرح های مورد نظر خود را در بیاورید.

سینی فر را چرب کنید یا کف آن را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی سابله را درون آن بچینید.

در مرحله آخر روی شیرینی سابله به وسیله برس زرده تخم مرغ را برس کنید و شیرینی را برای 10 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خوب بپزد.

طرز تهیه شیرینی سابله , شیرینی سابله , سابله

نکاتی در مورد شیرینی سابله :

اگر علاقه دارید میتوانید شیرینی سابله را کاکائویی تهیه کنید به طوری که به آرد پودر کاکائو اضافه کنید و همان مقدار از آرد کم کنید.

برای خوش رنگ تر شدن و خوش مزه تر شدن شیرینی میتوانید زعفران هم به مواد شیرینی اضافه کنید.

به این نکته توجه داشته باشید که میتوان بجای کره یا کره طعم دار از روغن استفاده کرد.

در صورت تمایل میتوانید از دیگر مغز ها مانند مغر پسته و مغر بادام استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی سابله , شیرینی سابله , سابله

طرز تهیه شیرینی سابله یک شیرینی خوشمزه فرانسوی مناسب برای عید و جشن ها

  نظرات ()
مطالب اخیر طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و سالم و یک غذای رژیمی طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای بسیار خوشمزه مناسب جشن و غذای مورد علاقه بچه ها آموزش بهترین روش شستن خاکشیر برای تهیه شربت و دسر طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه مخصوص تابستان گرم خوشمزه و فوری معرفی و عکس هایی از عجایب هفتگانه هندوستان در زمینه هنر و معماری طرز تهیه رولت کالباس یا ژامبون بسیار خوشمزه همراه با دستور تهیه خمیر رولت طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان
کلمات کلیدی وبلاگ  
دوستان من   پرتال زیگور طراح قالب