آموزش طرز تهیه سوپ جو خیلی خوشمزه و بسیار مقوی با قارچ و گوشت مرغ

طرز تهیه سوپ جو خیلی خوشمزه و مقوی با قارچ و گوشت مرغ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سوپ جو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع سوپ در سایت انسان شاد

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو

592ff136b5c3b149631416624313.gif

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

بلغور جو :♥: 1 پیمانه

قارچ :♥: 200 گرم

سینه مرغ :♥: 1 عدد

هویج :♥: 2 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

جعفری و گشنیز :♥: 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی :♥: 1 قشق غذاخوری

آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه :♥: به میزان لازم

خامه صبحانه :♥: 1 بسته

زنجبیل تازه :♥: به مقدار لازم

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو

اگر می خواهید سوپ قرمز درست کنید از رب گوجه استفاده کنید و

اگر می خواهید سوپ سفید تهیه کنید باید از خامه به جای رب استفاده کنید.

592ff136b5c3b149631416624313.gif

طرز تهیه سوپ جو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوپ جو به این صورت است که ابتدا باید

جو را بشویید و از شب قبل خیس کنید. در طی این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

هنگامی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

جو را با هویج های نگینی خرد شده با کمی آب در داخل قابلمه بریزید تا بپزند.

سپس آب مرغ را هم به مواد اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا مواد سوپ بجوشد .

مرغ ریش ریش شده با قارچ های ورقه ای خرد شده و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید .

رب گوجه را هم به همراه ادویه ها اضافه کنید و سپس حرارت را کم کنید و به سوپ زمان دهید تا کاملا جا بیفتد.

وقتی مواد سوپ پختند و سوپ غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.

برای درست کردن سوپ جو سفید به جای اضافه کردن رب گوجه در آخر پخت 2 قاشق خامه به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

میتوانید سوپ جو را داخل میکسر بریزید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو

592ff136b5c3b149631416624313.gif

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سوپ جو

اگر می خواهید که لعاب سوپتان بیشتر شود می توانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

از قرص عصاره مرغ نیز می توان در تهیه سوپ جو استفاده کرد.

اگر در سوپ جو خامه می ریزید بهتر است اول خامه را با مقداری سوپ داغ مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.

جعفری سوپ را حسابی ساطوری کنید ، به شکلی که آب نیندازد و بعد به سوپ اضافه کنید.

هویج را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید ، زیرا باعث می شود رنگ سوپ سفید تر و زیبا تر نشان داده شود.

چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

592ff136b5c3b149631416624313.gif

طرز تهیه سوپ جو خیلی خوشمزه و مقوی با قارچ و گوشت مرغ


/ 0 نظر / 11 بازدید