طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان خیلی خوشمزه و متفاوت مخصوص مهمانی ها

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان خیلی خوشمزه و متفاوت مخصوص مهمانی ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان , گراتن پاستا با بادمجان , طرز تهیه گراتن , طرز تهیه گراتن پاستا , gratin pasta with eggplant

مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با بادمجان

پاستا فرمی یا صدفی :♥: ۱ بسته

گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم

بادمجان :♥: 2 عدد

سیب زمینی :♥: 2 عدد

قارچ :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد

تخم مرغ :♥: 1 عدد

سس سفید :♥: 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :♥: 300  گرم

نمک و فلفل سیاه و پودر سوخاری :♥: به میزان لازم

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان , گراتن پاستا با بادمجان , طرز تهیه گراتن , طرز تهیه گراتن پاستا , gratin pasta with eggplant

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان به این صورت است که ابتدا

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید.

کمی آب و نمک درست کنید و بادمجان ها را حدود نیم ساعت درون آب و نمک بریزید.

بعد از این مدت بادمجان ها را بیرون بیاورید و خوب خشک کنید.

:♥: این کار باعث می شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود:♥:

درون کمی روغن بادمجان ها را سرخ کنید.

سیب زمینی ها را بشورید و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.

پیاز را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا پیاز طلایی شود.

بعد از سرخ کردن پیاز گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و سرخ شود.

فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و درون گوشت و پیاز بریزید.

قارچ ها را بشورید و پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید و در تابه بریزید و تفت دهید.

وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نندازد.

:♥: برای این که قارچ ها در حین سرخ کردن سیاه نشوند یک قاشق آبلیمو به آن ها اضافه کنید :♥:

 نمک و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را هم به موادتان اضافه کنید و تفت دهید.

در آخر مقدار کمی (حدود 50 گرم) پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و وقتی پنیر شروع به کش آمدن کرد تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا پاستا را ماننددستور روی بسته درون آب جوش بریزید و کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید.

حدود 10 دقیقه که پاستا درون آب جوش ماند آن را آبکش کنید و روی آن را آب سرد بریزید تا پاستا خمیر نشود.

بعد از این که پاستا را آبکش کردید شروع به درست کردن سس سفید کنید.

:♥: دستور سس سفید را در مطالب قبلی انسان شاد آورده ایم :♥:

وقتی سس سفید را درست کنید حدود 3 قاشق از روی آن بردارید و بقیه را درون یک کاسه بریزید.

تخم مرغ را هم درون سس بشکنید و خوب مخلوط کنید.

پاستا و نصفی از پنیر پیتزایی که باقی مانده بود را روی مواد بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

یک ظرف نچسب و نسوزی را انتخاب کنید و سه قاشق سس سفیدی که داشتید را خوب کف ظرف پخش کنید.

سیب زمینی هایی که پخته بودید را پوست بکنید و حلقه حلقه برش دهید و کف ظرف به صورت منظم بچینید.

سپس بادمجان هایی که سرخ کرده بودید را روی سیب زمینی ها بچینید.

بعد از مواد گوشتی که درست کرده بودید روی بادمجان ها بریزید و همه جای ظرف پخش کنید.

پاستاهایی را که به سس سفید آغشته کرده بودید را روی موادتان بریزید.

در آخر باقی مانده پنیر پیتزا را روی موادتان بریزد و کمی آرد سوخاری روی پنیر ها پخش کنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و ظرف را به مدت 45۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

هنگامی که پنیر روی گراتن آب و طلایی شد غذای شما حاضر است نوش جان.

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان , گراتن پاستا با بادمجان , طرز تهیه گراتن , طرز تهیه گراتن پاستا , gratin pasta with eggplant

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان خیلی خوشمزه و متفاوت مخصوص مهمانی ها

/ 0 نظر / 98 بازدید