طرز تهیه املت اسفناج و قارچ خوشمزه و بسیار مقوی سرشار از آهن و پروتئین

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ خوشمزه و بسیار مقوی سرشار از آهن و پروتئین

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت اسفناج و قارچ را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج , املت قارچ

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ و قارچ منبع غنی از آهن و پروتئین است.

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و قارچ

اسفناج :♥: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :♥: 4 عدد

قارچ :♥: 5 عدد

پودر پاپریکا :♥: نصف قاشق مربا خوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج , املت قارچ

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت اسفناج و قارچ به این صورت است که ابتدا باید

اسفناج ها را تمیز بشورید و درشت خرد کنید.

سپس آن ها را در مقداری آب و نمک بجوشانید.

بعد از گذشت حدود 15 دقیقه وقتی که اسفناج ها نرم و پخته شدند آن ها را از آب بیرون بیاورید و

داخل یک آبکش کمی آن ها را فشار دهید تا آب آن ها خارج شود.

در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال حسابی آن ها را هم بزنید.

حالا اسفناج ها و ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید.

سپس قارچ را هم به مواد املت اضافه کنید.

تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا روغن داغ شود.

مواد املت را به صورت یکجا درون روغن داغ بریزد و درب تابه را بگذارید تا املت بپزد و سرخ شود.

هنگامی که یک طرف املت سرخ و طلایی شد به کمک یک کفگیر آن را برگردانید تا طرف دیگر املت هم سرخ شود.

املت اسفناج و قارچ شما حاضر است آن را برش دهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج , املت قارچ

در صورت تمایل می توانید مواد املت را داخل ظرف پیرکس بریزید و آن را برای 15 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد و روی املت طلایی شود.

در صورت ریختن پنیر پیتزا روی این املت مزه ی فوق العاده ای را احساس می کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج و قارچ , املت اسفناج , املت قارچ

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ خوشمزه و بسیار مقوی سرشار از آهن و پروتئین

/ 0 نظر / 71 بازدید