طرز تهیه کروکت فرانسوی خیلی خوشمزه و عالی با مرغ و پنیر پیتزا مخصوص مهمانی

طرز تهیه کروکت فرانسوی خیلی خوشمزه و عالی با گوشت مرغ و پنیر پیتزا مخصوص مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کروکت فرانسوی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , کراکت فرانسوی , کراکت مرغ , کروکت مرغ

کروکت نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت،ماهی و مرغ درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کروکت فرانسوی

سینه مرغ :♥: 750 گرم

تخم مرغ :♥: 2 عدد

جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذاخوری

هویج :♥: 2 عدد

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

آرد سوخاری :♥: 1 لیوان

روغن سرخ کردنی  :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر :♥: به میزان لازم

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , کراکت فرانسوی , کراکت مرغ , کروکت مرغ

طرز تهیه کروکت فرانسوی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کروکت فرانسوی به این صورت است که ابتدا باید

مرغ را تمیز کنید و خوب بشورید و آن را به قطعات کوچکتر خرد کنید.

استخوان های مرغ را جدا کنید و چرخش کنید.

بعد از چرخ کردن نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.

مایه کراکت فرانسوی را تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند خوب ورز دهید.

هویج را پوست بگیرید و به 4 قسمت مساوی برش بدهید.

هویج خرد شده را درون ظرفی ریخته و آب پزش کنید تا نرم شود.

دستتان را با آب مرطوب کنید و مقداری از مایه کروکت بردارید و در کف دست پهنش کنید.

1 عدد از هویج آب پز شده ، جعفری خرد شده و مقداری پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.

حال کروکت را به هر شکلی که دوست دارید جمع کنید (یا به شکل گرد یا مانند سوسیس)

تخم مرغ را در طرفی بشکنید و خوب آن را بزنید.

سپس کروکت فرانسوی را در آرد سوخاری بزنید و بعد در تخم مرغ بغلطانید و در آخر دوباره آن را در آرد سوخاری بگذارید.

یک تابه مناسب روی گاز بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید و زمانی که داغ شد کروکت های فرانسوی را درون آن بگذارید تا سرخ شوند.

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , کراکت فرانسوی , کراکت مرغ , کروکت مرغ

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , کراکت فرانسوی , کراکت مرغ , کروکت مرغ

طرز تهیه کروکت فرانسوی خیلی خوشمزه و عالی با گوشت مرغ و پنیر پیتزا مخصوص مهمانی

/ 0 نظر / 24 بازدید