طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و بسیار مقوی با رب انار و بالزامیک

طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و بسیار مقوی با رب انار و بالزامیک

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سالاد اسفناج را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد

طرز تهیه سالاد اسفناج ، سالاد اسفناج ، سالاد اسفناج و انار ، salad esfenaj

592ff136b5c3b149631416624313.gif

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

اسفناج :♥: 500 گرم

مغز گردو :♥: 200 گرم

انار :♥: 1 عدد

سرکه بالزامیک :♥: 2 قاشق غذاخوری

رب انار :♥: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه  :♥: به میزان لازم

592ff136b5c3b149631416624313.gif

طرز تهیه سالاد اسفناج

به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه سالاد اسفناج به این صورت است که ابتدا باید

اسفناج ها را تمیز بشورید و بگذارید تا خشک شوند و آبشان برود.

اسفناج ها را پس از خشک کردن داخل ظرف مخصوص سالاد می چینیم. بهتر است از یک انار بزرگ و خوشرنگ استفاده کنیم.

انار را دان کنید و دانه هایش را لا به لای برگ های اسفناج بریزید. در لایه آخر مغز گردوها را روی سالاد بریزید.

برای تهیه سس سالاد رب انار را در یک کاسه می ریزیم.

سپس روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به آن اضافه می کنیم.

مقداری نمک ، فلفل و ادویه های مورد نظر خود را به مواد اضافه می کنیم و مواد سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

در پایان سس را روی سالاد می ریزیم تا هم زیبایی سالاد را بیشتر کند هم طعم بهتری به آن بدهد.

در برخی دستور ها از پرتقال و پنیر فتا هم در تهیه این سالاد استفاده می شود که استفاده از این مواد در سالاد اسفناج به سلیقه و ذائقه شما بر می گردد.

به دلیل اینکه نمی خواهیم اسفناج ها بپزیم بهتر است برای تهیه این سالاد از برگ های کوچک و تازه اسفناج استفاده کنیم.

اسفناج هم مانند کاهو برگ های کوچک و وسط آن جوان تر و خوش طعم تر هستند و برای مصرف خام مناسب تر هستند.

592ff136b5c3b149631416624313.gif

طرز تهیه سالاد اسفناج ، سالاد اسفناج ، سالاد اسفناج و انار ، salad esfenaj

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و بسیار مقوی با رب انار و بالزامیک


/ 0 نظر / 8 بازدید